avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua este posibil ca fosta concubina a cumnatului ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua este posibil ca fosta concubina a cumnatului meu sa ...

Buna ziua este posibil ca fosta concubina a cumnatului meu sa câștige custodia copilului daca ea are un abandon de minor mai exact ea a mai avut un copil din prima căsătorie pe care la abandonat și a declarat că nu o interesează minora deoarece dorește să-și refacă viața cu un alt bărbat iar acum o lună a plecat cu nepoata mea de acasă la un bărbat cunoscut pe rețelele de socializare
Cel mai recent răspuns: Catalinaa1998 , utilizator 20:29, 17 Aprilie 2024
Este foarte greu a face aprecieri atata timp cat nu stim exact cererile cu care fiecare parte investeste instanta, argumentele, probele din dosar.

Toate aspectele trebuie discutate cu avocatul angajat in cauza care sa poata evidentia aspectele care conteaza in sustinerea cererii ;i sa le probeze spre a convinge instanta.

In aprecierea instantei va conta interesul copilului si evident care dintre parinti poate satisface cel mai adecvat nevoile copilului.
Probe sunt ea acasă a lăsat acele acte care arată că ea are un copil abandonat mesaje in care ea îi scrie cumnatului meu că nu vrea sa ii arate fata sau sa o lase să vorbească cu el mesaje in care ea îi zice că , copilul nu la iubit niciodată pe el și că fata ii spune tata acelui bărbat cu care ea a plecat ea nu are un domiciliu stabil și nici nu lucrează .

~ final discuție ~