avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Am un spatiu comercial la parterul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Am un spatiu comercial la parterul blocului, Asa a ...

Buna ziua!
Am un spatiu comercial la parterul blocului, Asa a fost prevazut blocul cu spatii comerciale la parter. In fata spatiului am spatiu verde . Nu am nici un loc de parcare. Este vreo lege prin care sa poti obliga primaria sa transforme spatiul verde in locuri de parcare?
In toate zonele unde am fost in fata spatiilor am vazut trotuar pavat sau parcare. Noi avem spatiu verde.
Cel mai recent răspuns: hob , utilizator 19:15, 17 Aprilie 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
luati un spatiu comercial cu loc de parcare

si nu, primaria nu poate fi obligata si nici nu exista o lege.....nici macar primaria nu poate distruge un spatiu verde de capul ei, ci are nevoie de autorizatie de la mediu

problema asta e si a cumparatorilor de apartamente fara loc de parcare.....sa ne faca domne primaria ca dezvoltatorul nu a facut suficiente si nu am mai apucat......pai te-a obligat cineva sa cumperi fara loc de parcare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de parcare ori gradina suzyka suzyka In ultimile 3 saptamani un vecin de la scara alaturata ,de la parter,recent imbogatit si venit de peste hotare si-a construit balcon (cica are autorizatie pt ... (vezi toată discuția)
Spatii parcare in spatiul comun locatari bloc bianca0706 bianca0706 daca in proiectul aprobat spre neschimbare nu au fost prevazute locuri de parcare in unele spatii comune locatarilor blocului, sau au fost prevazute spatii ... (vezi toată discuția)
Spatii comune si locuri de parcare laurax16 laurax16 Am cumparat un apartament intr-un cartier rezidential, dezvoltatorul a facut in jurul blocului un spatiu verde de 50 cm si apoi un trotuar, doar ca trotuarul ... (vezi toată discuția)