avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Litigii muncă. Bună seara, În urmă cu 8 ani am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Litigii muncă. Bună seara, În urmă cu 8 ani am fost acuzată de abuz în ...

Bună seara ,
În urmă cu 8 ani am fost acuzată de abuz în serviciu , așa presupusul abuz în serviciu ar fi fost de 1200ron .Nu a existat acest abuz , , în mai multe cazuri analizate de comisia din care făceam parte au fost închise în același mod . În dosar au fost aproximativ 16 peroane cu diverse acuzații . Anul trecut decizia finală în cazul subsemnatei a fost “ fapta nu este prevăzută de legea penală “ …după ce ne-am judecat 8 ani cu expertize martori probe etc .
Pe toată această perioadă am avut contract de muncă suspendat ( inculpat în dosar penal )
După decizia finală am fost reintegrată în societate în funcția deținută dar nu mi s-au plătit salariile restante de pe perioada suspendări .
S-a încercat o negociere și mi s-a oferit plata pe maxim 3 ani retroactiv .
Acum am societatea în instanță .
Rog dacă poate să îmi răspundă un avocat specializat în litigii de muncă , care este procedura corecta ?
Țin să menționez ca am contestat inițial decizia de suspendare și am solicitat ca pe perioada procesului să mi se ofere un alt post funcție .
Mulțumesc anticipat pentru răspuns
Ultima modificare: Miercuri, 17 Aprilie 2024
catrinee, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:28, 18 Aprilie 2024
Potrivit Codului Muncii, daca se constata nevinovatia celui in cauza, salariatul isi reia activitatea anterioara si i se plateste, in temeiul normelor si principiilor raspunderii civile contractuale, o despagubire egala cu salariul si celelalte drepturi de care a fost lipsit pe perioada suspendarii contractului.

Pe durata suspendarii c.i.m., nu exista obligatia angajatorului de a-i propune salariatului alte locuri de munca vacante in unitate.

~ final discuție ~