avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna dimineata, intrebare presedintele asociatiei de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna dimineata, intrebare presedintele asociatiei de proprietari ...

Buna dimineata, intrebare presedintele asociatiei de proprietari poate sa oblige proprietarii din blocul respectiv sa se inscrie in asociatie sau e libera alegere a proprietarului de a se inscrie ? Si mai ales daca nu esti incris in asociatie, cum sa imputernicesti sa te reprezinte la sedinta pt vot ? Sunt multi proprietari care locuiesc la alta adresa si nu participa la sedinte, dar nici nu vor sa se inscrie in asociatie .
Ultima modificare: Joi, 18 Aprilie 2024
cirnu72, utilizator
Cel mai recent răspuns: cirnu72 , utilizator 15:24, 18 Aprilie 2024
Inscrierea in asociatia de proprietari este libera, nu exista vreo obligativitate de a fi membru. Cel ce nu e membru nu poate sa voteze in Adunarea Generala, nicidecum de a imputernici pe cineva sa-l reprezinte.
eu zic sa va bucurati de asa asociatie......mai bine un membru care participa, decat unul care e doar in acte si nu-l intereseaza adunarile.......

proprietarii inscrisi si dezinteresati aduc doar dureri de cap...atata timp cat aveti minimul prevazut de lege, mergeti mai departe



Multumesc fumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Împuternicire Dragos248 Dragos248 Buna ziua cf L 196/2018 un proprietar poate împuternici un alt proprietar sa îl reprezinte și sa voteze in dreptul și interesul sau in adunarea generală a ... (vezi toată discuția)
Proprietarii care nu sunt membri in asociatie pot participa la adunari? Mihaflorica Mihaflorica Asociatia de proprietari constituita intr-un cartier de vile nu accepta prezenta la adunari a proprietarilor care nu sint membri,desi sint locatari ai ... (vezi toată discuția)
Participare la sedintele asociatiei de proprietari petrisordumitru54@gmail.ro petrisordumitru54@gmail.ro Nefiind membru al asociatiei de proprietari pot participa la sedintele adunarii generale a asociatiei. In ce conditii (vezi toată discuția)