avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună ziua! Sunt cadru didactic titular și particip ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună ziua! Sunt cadru didactic titular și particip la etapa ...

Bună ziua! Sunt cadru didactic titular și particip la etapa de pretransfer în învățământ. Am punctajul 48 și domiciliu în localitatea unde solicit pretransfer. O alta persoană are punctaj 70, dar are doar reședință în localitate (viză de flotant). Întrebarea mea este: Care are prioritate în acest caz?

Alte discuții în legătură

Pretransfer cadre didactice 2015-neacordarea acordului scolii monicachifor monicachifor Sunt un profesor care a participat la etapa de pretransfer sesiunea 2015. Conform metodologiei in vigoare am depus un dosar (cu toate actele necesare) la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am participat la etapa de mobilitate a cadrelor didactice ... Sorana Alessia Sorana Alessia Bună ziua! Am participat la etapa de mobilitate a cadrelor didactice titulare în învățământul preuniversitar-pretransfer, pentru anul școlar ... (vezi toată discuția)
Intregire norma didactica pentru profesor titular sau pretransfer? elzgeo elzgeo Buna ziua! Va rog frumos sa analizati urmatorul caz si sa-mi dati un sfat in ceea ce priveste interpretarea lui. Ma numesc M.A. si sunt titular ca ... (vezi toată discuția)