avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... De ani buni ma confrunt cu problema vecinului care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

De ani buni ma confrunt cu problema vecinului care continua sa-si ...

De ani buni ma confrunt cu problema vecinului care continua sa-si tina peste 60 capre cu iezi la câțiva metrii de locuinta noastră,[am descris în alte postări mai sus despre acest lucru] am făcut sesizări la Primărie care nu a făcut nimic, am fost și la politie care le-a dat doar un avertisment,am făcut sesizare la Garda de Mediu care mi-a răspuns ca aceasta problema trebuie sa o rezolve Primăria.Am mers cu hârtia la Primărie și i-am aratat-o primarului și viceliderul la care primarul a ridicat din umeri ,iar visele s-a răstit la mine reprosandu-mi ca am ceva personal cu el de tot i-l deranjez cu astfel de problema!
Am plătit un onorariu unui avocat da putem rezolva problema legata de aceasta stana de capre amplasata de acest vecin atât în curte cât și pe izlaz la mai puțin de 200m de locuinta,însă după ce mi-a fost luat acest comision mi s-a spus de către avocat ca nu se implica intr-un astfel de proces care poate dura și 3 ani ,ca acest vecin este foarte bine informat și susținut.
În răspunsul celor de la Garda de Mediu este clar ca o stana de animale nu poate fi amplasata la o distanta mai mica de 400-500 m fata de o locuința (este și o lege data)
Cui sa ma mai adresez ,cati bani sa mai cheltui și câte drumuri sa mai bat pentru a ni se face dreptate,dacă cei care reprezinta legea mi-au dat astfel de răspunsuri,, ca este bine sustinut"!
Adică sa înțeleg ca ,,mafia" este mai presus de lege?
Am ajuns și la cei care reprezinta legea și uite ce răspuns mi-au dat!
Ce mai pot face?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:33, 18 Aprilie 2024
Locuiți la țară sau la oraș?
La tara

adriandimitriu a scris:

Locuiți la țară sau la oraș?

Buna ziua!
In link-ul atasat veti gasi la articolul 11 distantele legale pentru ferme de animale.
In cazul dvs. unde numarul animalelor este mic,distanta este undeva la 100 de metri.

[ link extern ]
locuitorii de la tara traiesc din agricultura si cresterea animalelor. vreti sa-i privati de veniturile lor?
o sa aveti probleme reale, nu legale. e doar o opinie de om care a vazut

~ final discuție ~