avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua,pot face o plângere penală fratelui meu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua,pot face o plângere penală fratelui meu având ca ...

Buna ziua,pot face o plângere penală fratelui meu având ca dovada ca m-a înșelat niște mesaje in care recunoaște acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Nora_ella , utilizator 13:33, 18 Aprilie 2024
Nu pot fi probe certe doar mesajele. Trebuie și alte probe coroborate cu mesajele.
Cu ce anume va înșelat fratele`?
A fost o situație complicata,tatăl meu a decedat și a rămas o firma in insolventa ,cu bunuri,bani de recuperat dar și datorii.
Fratele a fost înțeles cu lichidatorul ,mi-au dat numai informații greșite și au vândut toate bunurile ,pensiune ,vila,mașina pe bani putini ,restul au fost împărțiți de ei la negru.
Deci e vorba și de evaziune fiscală
Am un mesaj in care spune ca m-a convins sa semnez pentru vânzarea unei vile și a luat bani mulți .
As mai avea ca proba o intervenție a mea spre finalul procesului,întrucât au mai rămas bani in cont și se tot amâna fără motiv,probabil pentru a se rescrie faptele

Dapix a scris:

Nu pot fi probe certe doar mesajele. Trebuie și alte probe coroborate cu mesajele.
Cu ce anume va înșelat fratele`?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua am moștenit, eu și fratele, o firma aflata în faliment ... Nora_ella Nora_ella Bună ziua Am moștenit ,eu și fratele,o firma aflata în faliment în momentul decesului tatălui meu M-am lăsat influențată de frate și nu am pus ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am fost inselata de fratele meu și am ca dovada ... Nora_ella Nora_ella Bună ziua, Am fost inselata de fratele meu și am ca dovada niște mesaje dar este vorba despre un dosar al firmei moștenite de la tata,în insolventa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,se mai poate deschide un dosar de faliment închis ... Nora_ella Nora_ella Buna ziua,se mai poate deschide un dosar de faliment închis de 2 ani?Am niște dovezi ca fratele meu m-a înșelat (vezi toată discuția)