avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citatie intimat confirmare renuntare urmarire penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citatie intimat confirmare renuntare urmarire penala

Bună ziua! Soțul meu a primit o citație în calitate de intimat confirmare NCPP . Art 318,qlin 12. Anterior a primit o decizie de ordonanță de renuntate la urmărire penala privind infracțiunea de furt,persoana vătămată fiind soțul meu,în 2020 fiindu _ ne sustras un casetofon din mașină. E obligatoriu se prezinte la.proces? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandra Dogaru , Avocat 22:48, 19 Aprilie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună seara. Nu este necesar să se prezinte.
Va mulțumesc mult pentru răspuns!

Alexandra Dogaru a scris:

Bună seara. Nu este necesar să se prezinte.

Cu drag

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

citație intimat confirmare renuntare urmărire penala ( persoana vătămată)bună ziua! soțul meu a primit o citație în calitate de intimat ... Rodyyy Rodyyy Bună ziua! Soțul meuba primit o citație în calitate de intimat în dosarul cu obiectul confirmare renuntare urmarire penala ( art.318 alin 12 NCPP). ... (vezi toată discuția)
Calitatea de intimat : ce inseamna? dgrsj dgrsj Locuiesc in Bucuresti - sector 5 Pe 15.09.2016 mi s-a furat numarul de inmatriculare la masina. Am chemat politia:poze,proces verbal,declaratie la politie si ... (vezi toată discuția)
Citatie primita. ma prezint la tribunal? am facut o sesizare ... Alcora33 Alcora33 Citatie primita. Ma prezint la tribunal? Am facut o sesizare online la DIICOT, pentru furtul unui cont de Facebook, furt de date personale, in temeiul ... (vezi toată discuția)