avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum pot afla dacă un dosar a fost dat spre executare( ...
Discuție deschisă în Executare silită

Cum pot afla dacă un dosar a fost dat spre executare( exemplu ...

Cum pot afla dacă un dosar a fost dat spre executare( exemplu ,pe 20 februarie executorul a cerut încuviințarea, pe site just.ro nu apare nimic față de decizia judecatorului,pina in prezent )
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 08:52, 19 Aprilie 2024
Dosarul este deja la un executor,acesta s solocitat încuviințarea urmând ca după primirea acesteia sa înceapă demersuri pt a va executa silit,somație,stabilire cheltuieli executare,poprire etc.Practic dosarul dvs ,, este dat în executare"cum spuneți dvs în mod impropriu..
Ultima modificare: Joi, 18 Aprilie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Conform cererii unui executor pentru încuviințarea executarii,această cerere poate fi admisă sau respinsă, eu asta doresc să aflu,tocmai de aceea nu apare nimic pe site-ul just.ro
Întrebați la arhiva prin telefon,mergeți la instanta personal dacă soluția nu apare pe site. etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie executare silita ioana71 ioana71 Buna ziua. Am si eu o problema. Mi-a venit o somatie de executare silita de la un executor judecatoresc, precum ca, in termen de 1 zi de la primirea somatiei ... (vezi toată discuția)
Somație imobiliară Stefan.Anișoara Stefan.Anișoara Am primit de curând o somație imobiliară care sună așa: \"Având în vedere că cererea de executare silită formulată de creditorul urmăritor ... (vezi toată discuția)
Perimare executare silita luciosul luciosul Intrebare: Daca incuviintarea executarii silite a fost data pe 01.03.2013, executorul m-a insttintat pe data de 01.05.2013 ca ma executa silit, dar nu facut ... (vezi toată discuția)