avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna ziua, Un SRL inchiriaza sediul social (anterior ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna ziua, Un SRL inchiriaza sediul social (anterior cu comodat), ...

Buna ziua,

Un SRL inchiriaza sediul social (anterior cu comodat), cu suma de 3200 lei pe luna. Tinand cont ca la sediu nu se desfasoara activitate, exista vreo posibilitate ca ANAF sa aplice in orice fel vreo sanctiune pentru ca e oarecum mare chiria?

Totodata, daca la sediu sunt 2 proprietari, si suma se imparte la 2, fiind venit separat pe fiecare proprietar, cat timp nu depaseste 6 salarii de fiecare, eu inteleg ca nu datoreaza CASS, nu?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Contract de comodat suciu_diana suciu_diana buna ziua, in cazul in care proprietarul unui imobil inchiriaza prin contract de inchiriere unei SC o parte din proprietatea sa, astfel incat SC-ul sa isi ... (vezi toată discuția)
Inlocuire contract de comodat cu contract de inchiriere alisaelena alisaelena Buna ziua, Un administrator al unei societati are un contract de comodat cu o ruda, pentru cladirea in care isi desfasoara activitatea. Este posibila ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma de transport eukyra eukyra Buna ziua, as dori sa va intreb daca doresc sa deschid un SRL,firma de transport si am domiciliul intr-o localitate,pot sa deschid firma intr-o alta ... (vezi toată discuția)