avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract de comodat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract de comodat

buna ziua,

in cazul in care proprietarul unui imobil inchiriaza prin contract de inchiriere unei SC o parte din proprietatea sa, astfel incat SC-ul sa isi poata descjide sediul social, iar peste 1 an Proprietarul este de acord sa dea in comodat cealalta parte din spatiu, trebuie ca a doua parte aflata sub contract de comodat sa fie inregistrata la Finante asa cum cere un ordin ANAF din 2010? Precizez ca partea de sub contractul de comodat este folosita in scopuld epozitarii si se afla in acelasi perimetru cu cel dat in chirie.
Cel mai recent răspuns: suciu_diana , utilizator 08:18, 2 Noiembrie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
Cunosc facilitatile contractului de comodat. Intrebarea mea era alta: daca acest contract trebuie intregistrat la finante, avand in vedere ca obiectul lui se afla in acelasi perimetru cu sediul social al chiriasului din contractul de inchiriere. Chiriasul si comodatarul sunt una si aceeasi persoana juridica. Exista ordinul 2112/2010 care cere obtinerea certificatului de sediu social si pentru contractele de comodat aferente sediilor sociale noi...in cazul de fata ar fi "completarea" unui sediu social cu o suprafata suplimentara si de aceea sunt in dubiu daca actul se supune acestei reglementari sau nu.
va multumesc.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat pentru sediu social ASKIM3GET ASKIM3GET Buna ziua As avea si eu o intrebare Vreau sa infiintez un SRL care isi va desfasura activitatea la sediul social (respectiv locuinta in care stau). ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat - parti rusramona rusramona Cum trebuie sa trec intr-un contract de comodat partea care detine spatiul in baza unui contract de inchiriere ( chirias-locatar) si vrea sa cedeze cu titlu ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere spatiu intre doua societati gabitza1980 gabitza1980 acest contract de inchiriere spatiu intre doua societati se face la un notar sau pur si simplu administratorul sau oricine altcineva din firma il poate intocmi? (vezi toată discuția)