avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract de inchiriere spatiu intre doua societati
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract de inchiriere spatiu intre doua societati

acest contract de inchiriere spatiu intre doua societati se face la un notar sau pur si simplu administratorul sau oricine altcineva din firma il poate intocmi?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:04, 16 Aprilie 2013
Nu este nevoie sa va prezentati la un notar pentru aceste contracte.
Contractul se intocmeste de parti si se semneaza de reprezentantii legali ai proprietarului si chiriasului (administrator sau imputernicit)
~ Conținut șters la cerere ~
Iar proprietarul trebuie sa inregistreze contractul la administratia financiara de care apartine. Este valabil atat in cazul comodatului cat si in cazul contractelor de inchiriere.
Scuze..dar de ce contractul trebuie inregistrat la Administratia financiara?

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere proprietar persoana juridica eugen82 eugen82 in cazul in care proprietarul unui imobil este persoana juridica - societate comerciala iar aceasta inchiriaza imobilul, [b]mai este sau nu necesara ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat rams1899 rams1899 Buna ziua, Care este cea mai buna varianta de contract,comodat sau inchiriere,pentru un apartament cu doua camere,o camera pentru locuit si o camera pentru ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social in alt judet raluk20 raluk20 Buna ziua, Am urmatoarea problema : Am un SRL si vreau sa-i schimb sediul social in alt judet, am gasit sediul respectiv si am facut un contract de ... (vezi toată discuția)