avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, Sunt divorțata de 9 ani, am 2 copii, de 9 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, Sunt divorțata de 9 ani, am 2 copii, de 9 si 18 ani. ...

Buna ziua,
Sunt divorțata de 9 ani, am 2 copii, de 9 si 18 ani. N am intentat inca acțiune de judecată pentru pensie alimentară, dar sunt pe cale să o fac.
Ma puteti ajuta cu ceva informatii, va rog?
Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 15:14, 19 Aprilie 2024
Timp de 9 ani ce ați făcut,nu ați avut 200 de lei pt a consulta un avocat ca să primiți.un sfat,pt a va redacta o cerere etc.Chiar daca nu va permiteți, tot gaseati variante întrebați,solicitați ajutor public judiciar etc.Copilul major va face acțiunea în numele lui ca reclamant (dacă este încă în liceu,apoi continua studiile )poate solicitanpana la finalizarea studiilor dar nu mai târziu de 24 de ani.Pt copilul minor faceți dvs acțiune în calitate de reprezentanta legala,solicitați obligarea tatălui la plata unei pensii în funcție de veniturile realizate.Aveti informații pe net,totul e sa va mobilizați dvs practic prin pasivitate ați lipsit copii de sumele pe care ar fi trebuit sa le primească..

~ final discuție ~