avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua ! Am avut o firma în 2021 , fiind ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua ! Am avut o firma în 2021 , fiind administrator am ...

Bună ziua ! Am avut o firma în 2021 , fiind administrator am primit o hartie cum ca datorez anaf-ului 11000 lei , datorii ( creante ) . Firma nu a avut bunuri, ulterior am vandut-o . În acea hartie se specifica ca nu au găsit bunuri valorice și ma trag la răspundere solidara . Ce înseamnă asta ? Nu am nimic pe mine , are soțul o casa și un teren unde sunt mentionata si eu ca sunt dobandite in timpul casatoriei , este posibil ca anaf sa își scoată banii din ele ? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 13:31, 20 Aprilie 2024
Înseamnă că veți răspunde cu averea personală...adică numai cu terenul, din ce spuneți că aveți.
Este hotarare judecatoreasca de angajare a raspunderii sau este dar actiunea ce v a fost transmisa si trebuie sa va faceti apararile?

Ca daca e ultima varianta, luati legatura cu avocat care sa va sprijine sa nu ajungeti sa platiti din averea personala acel debit (adica din terenul detinut in comun cu sotul dvs).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea silita a administratorului mobilabpd mobilabpd in perioada 2008-2009 o S.C. a acumulat niste datorii. In 2010 a inceput executarea silita a fostului administrator in timpul caruia s-au acumulat ... (vezi toată discuția)
Raspundere solidara asociati adrianvb adrianvb Buna ziua, Am avut o firma care a intrat in insolventa, creantele datorate ANAF (aproximativ 90.000) au revenit asociatilor persoane fizice(sot si sotie), ... (vezi toată discuția)
Datorie la anaf notafraiddd notafraiddd Datorie la ANAF Buna, in 2008 am infintat o firma impreuna cu sotul meu si inca un asociat. Toti aveam functia de administrator. Eu si sotul meu nu ne-am ... (vezi toată discuția)