avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara tuturor, după ce se refuza probele ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara tuturor, după ce se refuza probele biologice se retine ...

Buna seara tuturor rupă ce se refuza probele biologice se retine permisul de conducere și se anulează or dor se suspende ??
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:07, 19 Aprilie 2024
Buna seara, permisul de conducere se retine si se elibereaza dovada inlocuitoare fara drept de conducere, urmand ca la ramanerea definitiva a hotararii care priveste refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice permisul se anuleaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis marie12 marie12 am fost oprit in trafic baut mi saq suspendat permisu ,dar am refuzat sa suflu cit si proba biologica ,cit dureaza procesu si ce se poate intpla mai pot lua ... (vezi toată discuția)
Permis marie12 marie12 dac permisu mi sa retinit ca am refuzat acoltestu si probile biolgice ,pot conduce inafara tari pina la terminare procesului (vezi toată discuția)
Buna seara , noaptea trecuta am fost prins la volan sub influenta ... Mlv07 Mlv07 Buna seara , Noaptea trecuta am fost prins la volan sub influenta bauturilor alcoolice ,la etilotest am avut 0,50. In drum spre spital ptr recoltare probe de ... (vezi toată discuția)