avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Prelungire sediu social ONG Buna ziua! Care este ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Prelungire sediu social ONG Buna ziua! Care este procedura de ...

Prelungire sediu social ONG

Buna ziua!

Care este procedura de prelungire a sediului social al unui ONG?

Am primit doar răspunsuri diferite - ba ca se depune actul aditional care atesta prelungirea sediului la Judecatorie, ba ca nu se depune, pentru ca sediul ramane acelasi si nu exista nicio modificare.

De asemenea, pe site-ul Judecatoriei am gasit doar documentele care trebuie depuse in cazul modificarii sediului, nu si in cazul prelungirii. Nu gasesc nimic clar in acest sens.

Care e procedura exacta? Multumesc mult !
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Aprilie 2024
Stefy26, utilizator

Alte discuții în legătură

Nu am gasit pe site-ul onrc acte necesare prelungire sediu social eugen82 eugen82 Am cautat pe site-ul ONRC la formalitati/persoane juridice actele necesare prelungirii duratei sediului social care a expirat. Dar nu am gasit, au afisat ... (vezi toată discuția)
Prelungire sediu ong ,prelungire mandat consiliu director MariOancea MariOancea Buna ziua, Daca puteti sa ma ajutati :) 1.) Luna aceasta expira contractul de comodat (1 an de zile ) in cazul unei asociatii.Se face prelungirea cu act ... (vezi toată discuția)
Despre inregistrarea mentiunilor- ong camiha camiha Buna dimineata, Imi poate spune cineva care este procedura de inregistrare a mentiunilor in cazul unui ONG? Trebuie sa prelungesc contractul de comodat ... (vezi toată discuția)