avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ,doresc un avocat pentru recuperare teren ,a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ,doresc un avocat pentru recuperare teren ,a stat la ...

Buna ziua ,doresc un avocat pentru recuperare teren ,a stat la curte si a fost demolata casa abuziv pe legea 10. Sector4 Bucuresti. Multumesc anticipat (daca se poate preciza si un onorariu )
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:26, 20 Aprilie 2024
Pana la onorariu trebuie sa precizați dacă dvs sau autorii dvs au făcut acum 20 de ani notificare în baza LG 10.Daca nu ați facut acum e tardiv.Daca ați făcut trebuie lămurit terenul mai exista,e ocupat de construcții aveți un dosar la ANRP.Toaye aceste aspecte trebuiesc lămurite intr o consultație pt a analiza șansele..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta definitiva si autorizatie de demolare imposibil de pus in practica vasile1305 vasile1305 Buna seara doresc lamuriri asupra unor aspecte privind sentinta definitiva si autorizatia de demolare.Timp de 8 ani am fost reclamant intr-un dosar de ... (vezi toată discuția)
Tulburare posesie! lucyfer lucyfer Buna ziua! Am mostenit de la tatal meu o suprafata de teren intravilan care este amplasat intre niste blocuri de locuinte. Din pacate nu pot nici beneficia de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii-curte comuna andra_b andra_b Vecinii mei de curte au demolat un fel de balcon construin in locul ei o baie care ocupa putin si din curtea comuna,balconul era din lemn si sticla iar ... (vezi toată discuția)