avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua. Am depus o sesizare cu nr de înregistrare ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua. Am depus o sesizare cu nr de înregistrare la Asoc ...

Bună ziua. Am depus o sesizare cu nr de înregistrare la Asoc de Proprietari privind o conducta de canalizare a apei menajere care deservește toate etajele(mai exact cel de la parter s-a legat separat, nelegal la canalizarea principala, iar eu de la et 1, am mari probleme cu conducta, în sensul ca atunci când cel de la et 2 foloseste apa la bucătărie toată mizeria îmi iese mie în chiuveta). Am depus plângere la Primăria de care aparțin și am primit răspuns afirmativ în sensul ca Asociația de Proprietari are obligația legala conform Legii nr 196/2018 sa rezolve problema respectiva fiind elemente din proprietate comuna. Va rog respectuos, spuneți-i ce sa fac, cui sa ma adresez mai departe deoarece Asociația de Proprietari prin aleși ei nu vrea sa dea nici un fel de curs(ne spune sa ne descurcam între noi, sau să-mi fac eu separat canalizare prin bucătărie și să-i dau drumul pe geam). Va mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: marele torino , utilizator 17:02, 20 Aprilie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puneți-vă și dvs. o clapeta anti-retur pe canalizare și atunci va refula la vecinul de la 2, sau convingeți-vă toți vecinii care sunt racordați la acea conductă sa depună plângere scrisă la asociație și, apoi, dacă nu se rezolva la primărie. Conform art. 102 alin 1 litera e, din legea 196/2018 , primăria ar trebui sa amendeze cu minim 2500 RON conducerea asociației pentru neîndeplinirea atributiunilor.
Mulțumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Canalizare mfior mfior Locuiesc la parterul unui bloc.De mai multe ori mi-a iesit canalul in baie.Desi am anuntat vecinii si presedintele asociatiei, nu s-a facut nimic.Ultima data ... (vezi toată discuția)
Canalizare la bloc, vecin cretin Olaru Alexo Olaru Alexo Poveste: Stau la bloc, la etajul 4. Problema este canalizarea, nu se poate folosi cea de la bucatarie. Conducta fiind sparta/dezlipita la etajul 3 in ... (vezi toată discuția)
Inundatie apartamente nana234 nana234 am un apartament nelocuit de mai multi ani si acum cateva zile coloana de scurgere ape reziduale de la bucatarie a refulat in apartament; nefiind nimeni acolo, ... (vezi toată discuția)