Cum se trimite oficial o cerere reparatii catre asociatia de proprietari, care sa aiba efect la un eventual proces?
Administratorul nu imi raspunde la mesajele scrise pe whatsapp, iar presedintele ma trimite la plimbare, si imi spune ca " este normal sa fie infiltratii prin acoperis, atunci cand ploua".
La AG din toamna, pentru vecini nu a prezentat un subiect bun de dezbatut, ca doar la mine imi ploua in casa, la ei nu.
latka
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Cel mai bine faceți o reclamație împotriva președintelui de asociatie, conform art. 102 alin 1 pct. e din legea 196/2018, pentru neîndeplinirea atributiunilor.O depuneți la primăria de câte aparțineți. Cereți sancționarea contraventionala a acelei persoane, amenda e de minim 2500 Ron. Prima dată depuneți o reclamație scrisă la administrator, adresata președintelui, cu număr de înregistrare.
In 13 oct 2023 am facut o sesizare pentru repararea acoperisului in aplicatia e-bloc, aplicatie folosita pentru platile catre asociatie. Am primit un numar de inregistrare, dar nu mi-a raspuns nimeni la solicitare. Este valabila aceasta metoda pentru reclamatie la primarie?