avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum se trimite oficial o cerere reparatii catre ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum se trimite oficial o cerere reparatii catre asociatia de ...

Cum se trimite oficial o cerere reparatii catre asociatia de proprietari, care sa aiba efect la un eventual proces?
Administratorul nu imi raspunde la mesajele scrise pe whatsapp, iar presedintele ma trimite la plimbare, si imi spune ca " este normal sa fie infiltratii prin acoperis, atunci cand ploua".
La AG din toamna, pentru vecini nu a prezentat un subiect bun de dezbatut, ca doar la mine imi ploua in casa, la ei nu.
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 06:00, 21 Aprilie 2024
Sesizarea se face in scris si se trimite prin posta cu confirmare de primire.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cel mai bine faceți o reclamație împotriva președintelui de asociatie, conform art. 102 alin 1 pct. e din legea 196/2018, pentru neîndeplinirea atributiunilor.O depuneți la primăria de câte aparțineți. Cereți sancționarea contraventionala a acelei persoane, amenda e de minim 2500 Ron. Prima dată depuneți o reclamație scrisă la administrator, adresata președintelui, cu număr de înregistrare.


In 13 oct 2023 am facut o sesizare pentru repararea acoperisului in aplicatia e-bloc, aplicatie folosita pentru platile catre asociatie. Am primit un numar de inregistrare, dar nu mi-a raspuns nimeni la solicitare. Este valabila aceasta metoda pentru reclamatie la primarie?
Dacă ați primit număr de înregistrare da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. mama mea se chinuie de aproape 1 an și jumatate ... Caramela80 Caramela80 Bună ziua. Mama mea se chinuie de aproape 1 an și jumatate să se înțeleagă cu asociația de proprietari pentru repararea acoperisului. Ea stă la ... (vezi toată discuția)
Probleme cu terasa blocului. locuiesc la ultimul etaj(4) si inca ... luciannitu luciannitu Probleme cu terasa blocului. Locuiesc la ultimul etaj(4) si inca am infiltratii pe perete, desi terasa a fost hirdroizolata de cateva luni de catre o firma ... (vezi toată discuția)
Administrator/politie nini02 nini02 Am o problema: odata cu topirea zapezii de pe terasa blocului, a inceput sa imi ploua in casa (stau la ultimul nivel, iar terasa nu a fost reparata), asa ca ... (vezi toată discuția)