Avea dreptate cineva când spunea că viața bate filmul. Aveam impresia că revăd filmul "Moscova nu crede în lacrimi", unde un bărbat, ca să salveze cariera TV a soției face ce ați făcut dvs.: își asumă vina unui accident auto grav. El ajunge la închisoare, ea își continuă cariera și, evident, uită total de el. Cu amănuntele de rigoare.
Eu zic să o lăsați cum a căzut. Un avocat o să vă coste și ce ar putea face? Să alegeți între dosarul pe care îl aveți deja, și cel de inducere în eroare a justiției? Nu cred că vă avantajează. O să luați ceva cu suspendare și o să vă alegeți cu o lecție de viață.
Rominajwndns a scris:
Iubitul meu era băut și a condus prin oraș, eu eram în dreapta lui și încă un amic în spate. L a oprit politia ,iar noi doi am făcut schimb de locuri ca să nu îl bage pe el la închisoare am luat vina asupra mea . Eu aveam permisul suspendat pe 3 luni . Mi s a făcut dosar penal . După ceva timp noi doi ne am despărțit, vreau sa îmi schimb declaratia la politie și sa spun adevărul. Pot păți eu ceva dacă îmi schimb declaratia ? Pentru ca am mințit?