avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cum se stabilește contribuția la fondul de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cum se stabilește contribuția la fondul de sănătate?

Cum se stabilește contribuția la fondul de sănătate aferentă dobânzilor bancare in situația in care contul este pe numele a doua persoane
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Aprilie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:32, 21 Aprilie 2024
Nu exista 2 titulari pe acelasi cod IBAN.
Contul curent este unic pentru un singur titular.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Aprilie 2024
Dapix, utilizator
Persoanele care vor avea câștiguri din dobânzile bancare echivalentul a 6, 12, 24 salarii minime pe economie vor datora la stat și contribuție la asigurările sociale de sănătate (CASS) de 10% din câștig.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitarea dobanzilor ulrema ulrema Buna ziua. Am aflat ca anul acesta s-a introdus impozitarea DUBLA a dobanzilor. Noul impozit se aplica la câștiguri de 6, 12 sau 24 de salarii minime si ... (vezi toată discuția)
Dividente 2018 flay flay Buna ziua. In cazul in care in luna urmatoare se doreste distribuirea de dividente in valoare de 20000, care sunt declaratiile care trebuie depuse, termene si ... (vezi toată discuția)
Asigurari sanatate/ contributii sociale efectuate direct de o persoana fizica, fara venit Andrej2014 Andrej2014 Sunt salariata la o firma care isi va inceta activitatea luna viitoare. Lucrez aici de 10 ani, cu carte de munca. Nu doresc sa ma mai angajez pe viitor si as ... (vezi toată discuția)