avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stalp stradal cu lumina ce reflecta FIX in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stalp stradal cu lumina ce reflecta FIX in apartamentul meu

Stâlp stradal cu lumina ce reflecta FIX in apartamentul meu
Cat de LEGAL este sa fiu chinuita, sa nu pot dormi noaptea din cauza luminii unui stâlp ce bate fix in apartamentul meu, noaptea devenind zi. Este un bec gen 5G din cele noi. Sunt cu fata tumefiata, cu ochii umflați. Stâlpul trebuie sa lumineze in jos, stradal si nu in direcția apartamentelor. Ce pot face legal? Si ce lege protejează împotriva acestui abuz/fapt ce distruge sănătatea celor din jur?
Ultima modificare: Duminică, 21 Aprilie 2024
ananasha51, utilizator
Cel mai recent răspuns: ananasha51 , utilizator 20:17, 22 Aprilie 2024
Este bloc nou sau bloc comunist? Ati facut adresa catre primarie? Ati fost in audienta la primar?
Este bloc construit in 2015, deci nou. Nu am fost la primar ca nu ma pot atinge, nu pot face o programare in audienta. Nu ma baga nimeni in seama. Dar președintele blocului cu care deja sunt in conflict cat si cu administratorul, au făcut ei ce au făcut si au cerut celor cu iluminatul stradal sa lase becul in poziția actuala, pentru ca lumina sa bata exact peste mașinile care sunt parcate sub balconul meu, invocând ca sunt "violate femei". La rugămintea mea a celor ce se ocupa cu iluminatul stradal, becul a fost poziționat ușor înclinat spre stânga, ceea ce era OK. Dar la aprox. doua zile, când am revenit acasă, surpriza, becul era din nou in poziția in care ma deranjează cumplit, neputând sa dorm nopțile. Menționez ca anul trecut a lipsit total iluminatul la stâlpi si nu a mai fost "violata" nici o femeie, însa mașina președintelui a fost mutata într-un loc unde funcționa lumina stradala. Acum, a revenit la vechiul loc, adică sub balconul meu. Incredibil, dar a ajuns un obiect sa aibă valoare mai mare decât sănătatea unui OM. In ce privește primarul, am făcut in trecut o sesizare online referitor la mama mea si tatăl meu care sunt pensionari fiind desființată gratuitatea pe mijloacele de transport. Aceasta fiind in Chiajna Ilfov. Nici pana astăzi deși au trecut aprox. doi ani si re trimisa sesizarea, nu am primit nici un răspuns. Probabil ca pensionarii din Ilfov Chiajna au pensiile mai mari decât a celor din București, dar plătim taxe si impozite, iar primăria este pe primul loc din tara la vărsarea de taxe si impozite la stat. Deci, nu am cu cine sa vorbesc, stau in cușca lor de aur ignorând total pe cei ce le mențin bunăstarea si luxul lor personal in care trăiesc. Deci, ce pot face cu situația acestui stâlp stradal? Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Ultima modificare: Luni, 22 Aprilie 2024
ananasha51, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stalp stradal cu bec inteligent (5g?) am trimis un mesaj la care ... ananasha51 ananasha51 Stalp stradal cu bec inteligent (5G?) Am trimis un mesaj la care am primit doar o intrebare fara raspuns. \"Stâlp stradal cu lumina ce reflecta FIX in ... (vezi toată discuția)
Pot primi daune daca locuiesc langa o scoala si ziua am galagie, noaptea lumina puternica? Mihaela2503 Mihaela2503 Locuiesc extrem de aproape de o scoala (5 metri maxim intre casa mea si scoala, separate de un gard) care recent a devenit liceu dupa ce liceul din sat a ... (vezi toată discuția)
Decizie asociatie vs drepturile proprietarilor AlinaSvn AlinaSvn Buna ziua. Locuiesc intr-un complex de casute duplex insiruite si fac parte din asociatia de proprietari. Imobilul din proprietatea mea se afla la marginea ... (vezi toată discuția)