avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Înşelat de către o firmă de pe OLX
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Înşelat de către o firmă de pe OLX

Am comandat de pe OLX nişte produse de inox în valoare de 450 de lei de la o firmă. Am vorbit cu domnul la telefon, am stabilit că îmi va trimite factura proformă pe Whatsapp şi ii voi trimite plata in avans, urmând sa expedieze coletul cât de curând. Au trecut mai multe zile, nu a trimis coletul, nu mai răspunde la telefon decât dacă sun de pe un număr nou, iar când răspunde îmi tot zice că îl va trimite. Ultima oara l-am amenințat cu acțiune legală, dar nu l-a "mişcat". M-am documentat despre firma respectivă, am sunat la un alt nr. asociat firmei, iar domnul mi-a explicat că nu este asociat, că i-au folosit numărul fără permisiune, si că l-au mai sunat vreo 40 de persoane care au primit țeapă ca şi mine. Am mai aflat şi că au mai multe dosare penale active. Am toate datele firmei, ce măsuri pot lua şi ce şanse am să îmi recuperez banii?
Ultima modificare: Duminică, 21 Aprilie 2024
Hotea Darius, utilizator
Cel mai recent răspuns: adinka , utilizator 11:57, 22 Aprilie 2024
Mergeti la politie, nu spuneți ca firma ca aveti factura, dati vina pe persoana respectiva și dati nr de tel.
Buna ziua, Olx specifica foarte clar sa nu utilizati alte canale de comunicare (cum ar fi Whatapp) decat cel al aplicatiei OLX. In momentul in care ati decis sa ignorati sfaturile celor de la OLX v-ati asumat un risc. De ce credeti ca cumparatorii/vanzatorii evita canalul de comunicare pus gratuit la dispozitie de OLX? Mentionez ca nu am nici o legatura cu aceasta aplicatie, eu doar am vandut un produs prin intermediul ei si am fost asaltata de nenumarate persoane care doreau sa rezolvam tot prin whuapp.. De ce? daca OLX are gratuit comunicarea? si gratuit incasarea de bani?
Nu am vorbit cu nimeni la telefon. Am urmat instructiunile de pe site.
Ultima modificare: Luni, 22 Aprilie 2024
adinka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , pot trimite factura/ proforma pe whatsapp la client ... goldstar9 goldstar9 Buna ziua , pot trimite factura/ proforma pe whatapp la client ? Sau trebuie trimisa pe mail sa fie mai ok ? Chiar am nevoie de un răspuns , clientul a spus ... (vezi toată discuția)
Am fost înșelat la o vânzare pe olx: așa-zisul cumpărător mi-a returnat returnat un alt telefon în locul celui pe care i l-am expediat. ce e de făcut într-o astfel de situație? Luciotrifescu Luciotrifescu Salutare tuturor...in urma unui anunt postat pe olx (telefon spre vanzare)...am primit un mesaj pe acelasi olx de la un individ care m a intrebat direct daca ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat de pe olx un telefon care nu corespunde cu ce a fost pe site, iar vânzătorul dă vina pe curier. vreau să fac plângere penală, am șanse de câștig? MelindaT89 MelindaT89 Buna, Am achizitionat zilele trecute un telefon de pe Olx,dupa ce am vazut poze cu telefonul,am primit prin internet factura de achizitie,am fost asigurata ca ... (vezi toată discuția)