Divorț fără copii,
Trăiesc intr-o relație abuziva de peste 20 de ani, am încercat diverse, Acum 4 ani m-a dat afara din casa noaptea, am intentat divorț, dar ca de fiecare dată am dat înapoi. .Acum însă, lucrez în altă țară, lucrurile de la distanță au fost ok pana în prezent, acum.iar a început cu amenință, constrângeri etc
Marturisesc ca îmi este frica de el, în februarie mi-a spus ca îmi taie gâtul dacă "îl fac de ras", adică daca divorțez. Nu vreau sa ma întâlnesc cu el, renunț la proprietati; ii las casa, mașina. Vreau sa am liniște și să mă simt în siguranță. În situația în care eu renunț la proprietate și mașină, pot solicita acest divorț prin notar? În acest caz, as putea mandata pe cineva? Dacă va refuza sa semneze, pot solicita redeschidera dosarului pe care l-am depus acum 4 ani, dar nu m-am prezentat? Nu avem copii. Mulțumesc mult!
Divorțul se realizează la notar doar dacă părțile sunt de acord,partajul de-asemenea. Divorțați fără grija,contactați un av pt a face demersurile pt dvs,dacă sunteți în străinătate nu e nevoie sa fiți prezenta.Nu trebuie sa renunțați la drepturile dvs ,la bunurile dvs ,nu va va ajuta mai mult,nu îl va schimba pe acest soț abuziv etc..