avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Am si eu 3 intrebari. Urmeaza sa incep ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Am si eu 3 intrebari. Urmeaza sa incep munca din 1.05.2024, ...

Buna ziua. Am si eu 3 intrebari. Urmeaza sa incep munca din 1.05.2024, dupa ce am fost in concediul de crestere a copilului din iulie 2022.
1. Am 14 zile de concediu de odihna din 2022, neefectuate. Din cate am citit este dreptul meu sa le iau anul acesta, nu?

2. Zilele de concediu de odihna din anul 2023, timp in care am fost in CCC, se raporteaza si ele , adica am dreptul si la acestea anul acesta?

3. Zilele de concediu de odihna din 2024, pot sa le iau oricand sau trebuie sa muncesc o perioada si sa le iau ulterior?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:29, 22 Aprilie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. Am 14 zile de concediu de odihna din 2022, neefectuate. Din cate am citit este dreptul meu sa le iau anul acesta, nu?
Da, le puteti lua anul acesta.

2. Zilele de concediu de odihna din anul 2023, timp in care am fost in CCC, se raporteaza si ele , adica am dreptul si la acestea anul acesta?
Pentru perioada cat ati fost in CCC, nu beneficiati de CO.

3. Zilele de concediu de odihna din 2024, pot sa le iau oricand sau trebuie sa muncesc o perioada si sa le iau ulterior?
Le puteti solicita cand doriti.

~ final discuție ~