avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! As avea o intrebare in ceea ce priveste ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! As avea o intrebare in ceea ce priveste examenul pentru ...

Buna ziua! As avea o intrebare in ceea ce priveste examenul pentru permisul auto categoria B. Eu sunt din judetul Salaj, dar am inceput scoala de soferi in Cluj, intentionez sa imi schimb buletinul pe o adresa din Cluj. Daca am buletinul de Cluj inainte de a termina cursurile practice, pot sustine examenul teoretic cat si practic in Cluj Napoca? Sau trebuie ca buletinul sa aibe o vechime anume ca sa pot sustine examenele de mai sus?
Cel mai recent răspuns: NorbertS , utilizator 13:43, 22 Aprilie 2024
Eu am sustinut examenul scris la o saptamana dupa ce am pus viza de flotant si a fost ok, nu a zis nimeni nimic. Asta anul trecut, in toamna.

Ideea este ca viza sa aiba valabilitate de cel putin 185 de zile, parca, in momentul in care dai sala ( scrie asta si pe fisa ce o completezi si mergi cu ea la ghiseu ( te ajuta scoala cu aceste informatii).

Ultima modificare: Luni, 22 Aprilie 2024
Ionut.ion, utilizator
Am sunat la serviciul DRPCIV si am intrebat asta, iar domnul de acolo mi-a spus ca viza de flotant trebuie sa aibe o vechime de cel putin 6 luni, iar asta m-a indus in eroare. Intre timp am sunat si la scoala si mi-au spus ca defapt viza de flotant sa fie facuta pe cel putin 6 luni, nu mai putin, ca sa pot susitne examenele. Modul de exprimare al domnului de la informatii probabil nu a fost cel corespunzator.

~ final discuție ~