avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In biroul in care lucrez exista 3 salariati cu functii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In biroul in care lucrez exista 3 salariati cu functii de consilier ...

In biroul in care lucrez exista 3 salariati cu functii de consilier si doua calculaloare.Din acest motiv ,eu pot sa imi indeplinesc sarcinile de serviciu doar cind nu lucreza cei doi colegi.Institutia ,desi cunoaste situatia nu incearca sa mai achizitioneze un calculator sa ne puem desfasura activitatea in conditii normale.In situatia in care eu as dona un calculator ca sa pot lucra,pot insera in contactul de donatie o clauza prin care sa solicit sa am acces doar eu la acest calculator pina la sfirsitul activitatii?
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 20:37, 22 Aprilie 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dar de ce sa-l donati? Donatia catre institutii publice trebuie acceptata de conducere si s-ar putea sa nu fie de acord cu o astfel de clauza. Mergeti cu calculatorul d-voastra la munca si lucrati cu el. Puneti-i o parola si protejati-va cu un sistem de parola cu doi factori si salvati-va munca pe un dispozitiv extern sau in cloud.
Ultima modificare: Luni, 22 Aprilie 2024
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat

~ final discuție ~