avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cetățenii nepalezi beneficiază de asistenta ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cetățenii nepalezi beneficiază de asistenta consulara dacă ...

Cetățenii nepalezi beneficiază de asistenta consulara dacă se prezintă la Serviciul de medicina legala? Este necesar ca un cetățean nepalez sa fie asistat de un reprezentant al Consulatului în raport cu relațiile cu Inml? De ex. În cazul accidente, loviri, violente ?
Cel mai recent răspuns: Ankkat , utilizator 12:06, 23 Aprilie 2024
depinde de: momentul,tipul, locul faptei, daca este rezident, ce documente de identitate are; are interpret... intrebarea dvs este prea vaga.

Cel mai bine pentru nu a crea confuzii să se întocmească o ordonanță de către organul judiciar responsabil cu cercetarea faptei... în care se dispune expertiza medico legală și acolo se vor include toate poveștile de mai sus
Ultima modificare: Marți, 23 Aprilie 2024
Ankkat, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am batut 2 persoane vreau sa stiu ce pot sa patesc Ionut Boghici Ionut Boghici pe data de 1 mai am atacat cu un cutit o persoana fara sa ii cauzez vro rana o sperieture buna si doi pumni iar unui prieten de al lui o scandura in cap .vreau ... (vezi toată discuția)
Agresiune intre minori omamarevoltata omamarevoltata Buna ziua.sunt o mama al carui fiu,de 17 ani,a fost supus unei agresiuni de catre alti colegi de liceu,fapt in urma caruia s-a ales cu o fractura de oase ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni IulianaRaluca IulianaRaluca In urma unui accident rutier ce a avut loc pe trecerea de pietoni, mentionez faptul ca m-am angajat pe trecere regulamentar, iar autoturismul ce m-a lovit avea ... (vezi toată discuția)