avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Salariat cu contract individual de munca si venituri ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Salariat cu contract individual de munca si venituri din activitate independenta, plata CAS

Buna ziua,
Un salariat cu contract individual de munca cu norma intreaga, daca realizeaza si venituri din activitati independente peste limita a 12 salarii minime pe economie (PFA), este obligat la plata contributiei de pensie (CAS) ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:41, 23 Aprilie 2024
Impozit pe venit 10% si CASS 10% datoreaza un PFA in 2024 care este si salariat.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributia cas si cass se calculeaza la venit brut sau net? eupopescu eupopescu Buna seara! Pe internet sunt articole contradictorii. 1. Contributia CAS si CASS pe 2023 se calculeaza tinand cont de venitul brut, sau de net? 2. ... (vezi toată discuția)
Pfa cu angajat full time, daca mai trebuie sa plateasca contributii sociale in plus? CristiP112 CristiP112 Buna ziua, Am un PFA care in anul 2023 a realizat un profit intre 12 si 24 salarii minime brute. Pe acest PFA am un angajat care a fost plătit cu salariul ... (vezi toată discuția)
Pfa activitati independente și pensie anticipata cristianasandei cristianasandei Detin PFA activitati independente (activitati inginerie și consultanta tehnica) si in noiembrie 2023 m am pensionat anticipat partial. Potrivit actualei Legi ... (vezi toată discuția)