avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 187 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Este un avocat obligat să-și informeze clienții ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Este un avocat obligat să-și informeze clienții despre toată ...

Este un avocat obligat să-și informeze clienții despre toată corespondența? Adica ce scrisoare a scris si ce a primit raspuns?
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 13:04, 25 Aprilie 2024
Multumesc, el este obligat sa trimita scrisoarea recomandat la celalalt? Ca poate spune ca a trimis dar nu a primit un raspuns si nu poate sa imi dovedeasca ca a facut ceva?
Andrea4564 a scris:
Multumesc, el este obligat sa trimita scrisoarea recomandat la celalalt? Ca poate spune ca a trimis dar nu a primit un raspuns si nu poate sa imi dovedeasca ca a facut ceva?

Daca nu a trimis o scrisoare recomandata cu confirmare de primire s-ar putea sa aflati ca nici macar nu e avocat. Nu exista o regula scrisa cand trimiti notificari dar sa zici ca ai trimis o notificare fara confirmare de primire este o enormitate atat de gigantica incat ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casuta postala a asociatiei! Maria2143 Maria2143 Care este casuta postala a asociatiei daca vrei sa expediezi o felicitare de Craciun, o scutire de la plata cotelor de intretinere pt. ca ti-ai prelungit ... (vezi toată discuția)
Notificare trimisa la alta adresa elenajaad elenajaad Este indeplinita corect procedura de notificare daca aceasta a fost trimisa pe adresa unei rude a salariatului si nu la adresa de domiciliu a acestuia, iar ... (vezi toată discuția)
Cum procedez sa anulez/ reziliez unilateral un contract de servicii, ... VIORICA MADALINA MANU VIORICA MADALINA MANU Cum procedez sa anulez/ reziliez unilateral un contract de servicii, pentru neindeplinirea de catre prestator a obligatiilor legale? ANPC nu m-a ajutat. ... (vezi toată discuția)