avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua ! doresc sa va întreb ceva, dacă ma ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua ! doresc sa va întreb ceva, dacă ma puteți ajuta ...

Buna ziua !
doresc sa va întreb ceva , dacă ma puteți ajuta , eu am plecat pe camion și avem custodie comuna , iar tatăl lui nu ma întreabă niciodată despre copil , singura care îmi mai scrie este MAma lui , și ei iau copilul doar când vor ei , eu când am plecat șofer pe camion am înștiințat și pe tatăl copilului , iar acum bunica copilului a spus către e prietena de a mea ca vrea sa ma bage la abandon , poate sa facă ceva in acest caz , sau ce se poate întâmpla , eu toată săptămâna sunt 2 zile acasă cu copilul , el plătește pensie de 300 lei , iar familia lui spune ca pot sta acasă sa îl cresc cu pensia pentru ca ajung bani , copilul face 5 ani in August
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:12, 23 Aprilie 2024
ca vrea sa ma bage la abandon , poate sa facă ceva in acest caz


Nu poate face nimic,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere abandonare minor angelica5 angelica5 Buna seara, eu am divortat in urma cu 6 ani ,copilul in varsta de 8 ani se afla in custodia mea, iar tatal obligat la pensia de intretinere. tatal copilului nu ... (vezi toată discuția)
Prietena la ananghie marap marap Buna seara! Am o prietena care in urma cu doi ani a divortat, divortul fiind intentat de sot dupa plecarea ei, deoarece sotul ei, fiind sofer de TIR, era mai ... (vezi toată discuția)
Custodie copil elly_nena elly_nena buna seara si ma iertati de deranj as vrea sa va cer un sfat ajutorul daca puteti e o problema delicata despre un copil abandonat de mama ramas in custodia ... (vezi toată discuția)