avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune- 4 frați, 3 din partea tatălui
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune- 4 frați, 3 din partea tatălui

Bună ziua
Vă rog să-mi oferiți un sfat.
Avem următoarea problemă.
Tatăl meu a decedat, a rămas în urmă casa de la curte, mama ( soția lui ), eu fiica lui, fratele meu ( din prima căsătorie a tatălui ), și încă 2 frați tot din prima căsătorie pe care tata i-a recunoscut în acte, însă, a avut mereu bănuiala ca nu sunt copiii lui legitimi.
Acum, urmează sa facem succesiunea, fratele meu ( din prima căsătorie ) locuiește în această casă, și vrem ca ceilalți 2 frați să nu beneficieze de nimic.
Eu sau Mama putem cere să se facă testul adn a celor 2 frați în instanță( între mine sora și ceilalți frați, eu având adn-ul tatălui) ? Și în urma rezultatului adn să deschidem succesiunea?
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Acte de succesiune sau act de vinzare/cumparare  ouatu constantin ouatu constantin Sintem 5 frati, 4 baieti din prima casatorie legala si o fata din a doua casatorie(concunbinaj).Eu sint mijlociul si locuiesc in italia(mondragone-caserta) iar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua !va rog sa ma ajutați cu un răspuns la următoarea ... grs_iulia grs_iulia Buna ziua !Va rog sa ma ajutați cu un răspuns la următoarea problema: Părinții mei au locuit in timpul căsniciei intr- un apartament dat in chirie de ... (vezi toată discuția)