avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am castigat procesul de granituire după 7 ani și ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am castigat procesul de granituire după 7 ani și după efectuarea ...

Am castigat procesul de granituire după 7 ani și după efectuarea a 3 expertize cadastrale, toate avizate de OCPI. Acum vrem să ajungem la zi cu actele pentru că avem pe teren o construcție la roșu a cărei autorizație de construire a expirat. Am mers la OCPI să întrebăm ce avem de făcut. În primul rand ni s-a cerut nomenclatorul stradal și am fost trimiși la primărie. Am depus cerere la primarie cu termen de rezolvare 30 de zile și când am primit actul am avut surpriza sa aflăm că avem alt număr pentru imobilul nostru. Dupa o luna, din nou la OCPI, ni se cere cadastru și intabulare.... Întrebarea e: ultimul raport cadastral judiciar avizat de același OCPI, pe baza căruia am primit hotărârea definitivă nu este suficient?

Alte discuții în legătură

Am o casă la rosu a cărei autorizație de construire a expirat ... mirve mirve Am o casă la rosu a cărei autorizație de construire a expirat și nu am cadastru decât pe teren, pentru că sunt in proces de granituire cu unul dintre ... (vezi toată discuția)
Scoatere din circuitul agricol patraulea patraulea Buna ziua,este vb de un teren scos din circuitul agricol,pe care s-a obtinut o autorizatie de constructie.La cadastru nu s-a facut modificarea si apare tot ... (vezi toată discuția)
Cand se intabuleaza casa aflata in constructie InaBucur InaBucur Buna ziua Am casa in constructie, deocamdata suntem la faza de rosu. Cand trebuie intabulata, dupa ce e gata acoperisul/dupa ce se pun ferestrele si ... (vezi toată discuția)