avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 165 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Nu imi permit sa ma prezint la proces, si nici sa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Nu imi permit sa ma prezint la proces, si nici sa platesc avocatul

Buna seara,

Am fost citata sa ma prezint la proces in calitate de parata, intrun caz de autoritate parinteasca. Maine este procesul insa nu am reusit nici sa achit avocatul, nici nu pot sa ma prezint pentru ca nu imi permit sa ma deplasez, locuind la aproximativ 100km distanta.

Procesul se tine in lipsa mea si al avocatului meu?
Ce risc avand in vedere ca nu ma voi prezenta nici eu si nici avocatul?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cybercybby , utilizator 06:03, 27 Aprilie 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Riscati sa pierdeti procesul.
stiu pe cineva care a fost prins cu 1gram de iarba la bucuresti, persoana fiind din timisoara, la 10 ore de mers cu trenul, si a ajuns la fiecare instanta pe care a avut-o, de vreo 2-3 ori a fost chemat, efectiv refuz sa cred ca nu ai de unde sa faci rost de 50-100 de lei pt un bilet de tren pana in orasul incare ai proces-ul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deconectarea cheltuielilor pentru drum. danaa1 danaa1 Martorii chemati prin citatie la instanta, au dreptul de a li se deconta cheltuielile de drum. In cazul cand un martor se prezinta la instanta, care este ... (vezi toată discuția)
Am primit a doua citatie ca martor an dosar civil Stefan 71 Stefan 71 Buna ziua am primit a doua citatie sa ma prezint ca martor, la prima nu am ajuns din motive financiare la a doua voi merge ,dar va antreb sa fi scapat de ... (vezi toată discuția)
Citatie dosar trafic si consum de droguri scortisoararoz scortisoararoz Buna ziua! As dori si eu cateva sfaturi in legatura cu o citatie intr-un dosar de trafic si consum de droguri. Am primit aceasta citatie in conditiile in care ... (vezi toată discuția)