avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Suntem ONG. Organizam in doua zile pe an doua ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Suntem ONG. Organizam in doua zile pe an doua competitii chinologice

Buna ziua,
Suntem ONG. Organizam in doua zile pe an doua competitii chinologice, in fiecare zi aproximativ 6 - 8 ore. Conform regulamentelor trebuie sa retribuim arbitrii si comisarii de ring, cu o valoare "modica". Ce documente sau contracte trebuie sa intocmim, astfel ca totul sa fie in regula din punct de vedere fiscal.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Aprilie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: AsoCh , utilizator 12:17, 24 Aprilie 2024
Trebuie sa faceti contracte cu arbitrii si comisarii de ring prin care sa stipulati durata si costul serviciilor acestora si totalul de plata si sa aveti chitante pentru sumele platite cash sau dovada platilor facute in cont.
Multumesc,
dar ce tip de contract, si daca mai trebuie inregistrat undeva .
Noi am dorii ca in baza acestui contract , unde vom stipula durata, costul serviciilor, sa putem vira impozitarea la sursa ,ca sa nu mai fie nevoie sa declare arbitrul ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosire bani de la un ong marius petre marius petre Buna seara, Fac parte dintr-un club de stiinte de la liceu si pentru a participa la competii avem nevoie de sustinere financiara. Nu suntem inca organizati ... (vezi toată discuția)
Venituri din activitate economica sau activitate f.s.p. mariusf09 mariusf09 Un ONG, incheie contracte de prestari servicii cu comitete de parinti formate in diferite institutii(scoli, gradinite si altele) in baza carora presteaza ... (vezi toată discuția)
Impozit si contributii delegatii arbitraj pclaudia pclaudia Buna ziua ,sunt de la unul din liceele cu profil sportiv din tara si intreb pe cineve care ne poate ajuta ,atat pe mine cat si pe colegele din tara .Pana in ... (vezi toată discuția)