avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzație furt de curent
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzație furt de curent

Bună ziua, în anul 2022 am tot sunat la EON pentru ca nu ajungeau facturile la noi adică noi consumăm curent dar nu veneau, defapt ce consumam nu se punea pentru plată au venit cei de la Delgaz în urma apelurilor noastre făcute către EON și dânșii au constatat ca se fură curent menționez casa am cumpărat-o în 2020, deci practic am luat-o la pachet cu toate excrocheriile făcute la ea fostul proprietar spune ca nu a făcut nicio șmecherie mai puțin noi deoarcece tot ne-am interesat am și sunat am și fost în magazinul eon și Delgaz Grid neștiind ce se întâmplă ! s-a deschis dosar penal pe numele meu și de atunci m-a chemat o dată la secția de poliție pentru încă o declarație , aș vrea să știu cum pot rezolva problema cum pot fi îndrumat să-mi dovedesc nevinovăția, practic m-am trezit cu ele în capul meu! Dacă cineva a mai fost în situație de genul și mă poate ajuta cu o informație cat de mică m-ar ajuta mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 24 Aprilie 2024
David chifor, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 18:21, 24 Aprilie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Apelați la un avocat care să vă îndrume și eventual să vă asiste/reprezinte în dosarul penal. Se pare că nu ați fi vinovat din ce spuneți, dar problema nu poate fi rezolvată așa ușor, fără argumente și probe temeinice în apărarea dvs..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

am si eu nevoie de ajutor si ... cornelchipcea cornelchipcea Buna ziua la toata comunitatea . Am si eu nevoie de ajutor si un sfat cu privire la o acuzatie de catre cei de la E-ON Delgaz de furt de energie ..pot sa va ... (vezi toată discuția)
Buna ziua la toata comunitatea. am si eu nevoie de ajutor si ... cornelchipcea cornelchipcea Buna ziua la toata comunitatea. Am si eu nevoie de ajutor si un sfat cu privire la o acuzatie de catre cei de la E-ON Delgaz de furt de energie .. pot sa va ... (vezi toată discuția)
Probleme contor electric SimaMihai SimaMihai Buna ziua ! Anul trecut prin luna August au venit reprezentanti Cez sa verifice conorul electric si au constatat ca acesta nu inregistra consumul de 3 luni ,in ... (vezi toată discuția)