avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Prietena mea a cumparat un apartament iar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Prietena mea a cumparat un apartament iar mama ei ...

Buna ziua! Prietena mea a cumparat un apartament iar mama ei este codebitor, nu coproprietar! Doar prietena mea este proprietar, insa eu o ajut cu plata ratei la casa, platim 50-50! Am dori sa fim amandoi proprietari.
Ce putem face?
Daca imi doneaza jumatate nefiind casatoriti se mai poate revoca pe timpul casatoriei?
Ce ne sfatuiti sa facem?

Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:27, 24 Aprilie 2024
Dacă nu sunteți casatoriti și va doneaza acum, cum sa mai revoce donatia? Va poate dona doar cu acordul băncii daca e vb de credit ipotecar, ceea ce nu veti obține.
Casatoriti-va și la casatorie adoptati regimul comunitatii convenționale și prin conventie, includeți și casa, dsr și creditul în comunitatea de bunuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Receptie casa Dysart Dysart Buna ziua dragi colegi. Am o nelamurire si nu stiu cum sa ii gasesc rezolvarea: am participat la programul teren pentru tineri si am constrauit o casa cu ... (vezi toată discuția)
Regimul comunitatii conventionale irinaa88 irinaa88 Iubitul meu a cumparat luna trecuta un apartament cu creditul prima casa(creditul facut doar pe numele lui).eu sunt trecuta ca si coplatitor.. Peste putin timp ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. partenerul meu deține un teren si o casa pe numele ... anonimus2323’ anonimus2323’ Buna ziua. Partenerul meu deține un teren si o casa pe numele lui. Am contribuit amândoi la construirea casei. Ce trebuie făcut ca sa fim proprietari ... (vezi toată discuția)