avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Este obligatoriu sa am un punct de lucru declarat?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Este obligatoriu sa am un punct de lucru declarat?

Buna ziua, este obligatoriu sa am un punct de lucru declarat la Registrul Comertului pentru un SRL cu obiect de activitate corespunzator codului CAEN 1392, adica confectii textile? Sunt la inceput de activitate si pana sa inchiriez ceva ma gandeam sa le fac la mine acasa.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Aprilie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:50, 26 Aprilie 2024
Dacă va veți desfășura activitatea la sediul social al firmei, nu se discuta de punct de lucru ci codul caen îl autorizați la adresa sediului social.
Multumesc! Nu voi desfasura activitatea la sediul social, de aceea aveam nedumeriri, vreau sa o desfasor acasa pana reusesc sa inchiriez un atelier si voiam sa stiu daca este vreo neregula in acest sens?
Teoretic trebuie autorizata activitatea acolo unde se desfasoara... deci ceva nereguli exista. Practic exista si alte variante, depinde ce s-a declarat la onrc
Ultima modificare: Joi, 25 Aprilie 2024
usr22, utilizator
sigur ca e o neregula. o activitate de productie se desfasoara intr-un spatiu autorizat

Julia78 a scris:

Multumesc! Nu voi desfasura activitatea la sediul social, de aceea aveam nedumeriri, vreau sa o desfasor acasa pana reusesc sa inchiriez un atelier si voiam sa stiu daca este vreo neregula in acest sens?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social si punct de lucru srl-d Simmmona Simmmona Buna ziua, Spatiul unui apartament este declarat sediu social, acolo se va desfasura productia de obiecte handmade (atelier). Va rog sa imi spuneti daca ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat pentru un pfa (servicii de înfrumusețare) Larisa2020 Larisa2020 Buna ziua. Detin un PFA (servicii de înfrumusețare) ,nu am punct de lucru stabil si doresc sa imi achizitionez o casa de marcat dar mi s a zis ca nu pot ... (vezi toată discuția)
Ce risc daca desfasor temporar activitatea la o locatie diferita decat cea inscrisa la onrc? Alexandru54321 Alexandru54321 Buna ziua. Ce risc daca desfasor temporar activitatea la alta locatie decat cea declarata anterior la ONRC? Care sunt autoritatile care ma pot sanctiona ... (vezi toată discuția)