avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 201 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Punerea in plata a deciziei de pensionare Buna ziua , ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Punerea in plata a deciziei de pensionare Buna ziua , in data ...

Punerea in plata a deciziei de pensionare
Buna ziua , in data de 04.06.2024 sotul implineste 60 de ani cu 40 de ani vechime in munca , doreste ca din data de 05.06.2024 sa depuna dosarul de pensie anticipata . Intrebarea este daca trebuie sa puna in plata decizia , chiar daca eventual nu-i convine quantumul pensiei calculate ? Daca nu , cat timp este valabila decizia respectiva , in ce interval de timp trebuie sa o depuna in plata ?
Cel mai recent răspuns: truscamonika , utilizator 12:59, 25 Aprilie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea 263/2010
Art.106
(3) În termen de 30 de zile de la comunicare, decizia de pensie poate fi anulată la cererea titularului.
Multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la pensie . dacă primesc decizia de pensie si nu imi ... papacostas papacostas Renuntare la pensie . Dacă primesc decizia de pensie si nu imi convine cuantumul pensiei, pot depune cerere la casa de pensii de renunțarea la pensie? In ... (vezi toată discuția)
Calculare pensie CrissMGC CrissMGC Buna ziua stimati domni! As dori sa apelez la bunavointa dumneavoastra pentru a ma ajuta sa fac o simulare in ceea ce priveste o pensie pentru o ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata fara penalizare florin_iordanescu florin_iordanescu Buna ziua. Daca se poate, vreau sa ma ajutati cu o situatie. Tatal meu, nascut pe 27 Sept 1952, a fost concediat de la ultimul loc de munca, la inceputul ... (vezi toată discuția)