avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... asociatii de proprietari: Buna ziua, Referitor la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

asociatii de proprietari: Buna ziua, Referitor la listele cu ...

asociatii de proprietari:

Buna ziua, Referitor la listele cu platile aferente unei luni: acestea includ facturile emise pentru consumul din luna respectiva - fara a conta daca sunt achitate sau neachitate? sau numai facturile pentru luna respectiva achitate de asociatie? va multumesc
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 13:42, 25 Aprilie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
si achitate si neachitate. De aia se pune lista sa adunatii banii pe care i-ati platit sau nu din fondul de rulment pe facturi sau pe care ii veti plati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatia elementelor de activ si pasiv la o asociatie de proprietari alenka alenka 1.Soldul la casa si la banca il iau pe cel din 30.06.2013? 2.La sume neachitate de proprietarii din asociatie pt.lista de plata curenta -asta inseamna cei ... (vezi toată discuția)
Fondul de rulment migaste migaste Buna seara, spuneti-mi si mie, va rog, fondul de rulment este purtator de dobanda? Eu stiu ca acest fond se ruleaza lunar pentru a fi platite facturile pe care ... (vezi toată discuția)
Fond de rulment ramonagui08 ramonagui08 Buna ziua, din cate am citit in [b]legea 230 ref la asociatiile de proprietari (sper ca nu am gresit) ac. nu prevede ca obligativitate constituirea fondului de ... (vezi toată discuția)