avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... VALOARE PREMII DE PASTI SI IMPOZITAREA LOR
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

VALOARE PREMII DE PASTI SI IMPOZITAREA LOR

VALOARE PREMII DE PASTI SI IMPOZITAREA LOR
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:48, 25 Aprilie 2024
Codul Fiscal stabilește că tichetele cadou până în valoarea de 300 de lei, acordate de firme strict salariaților lor, nu sunt supuse impozitului pe venit și contribuțiilor sociale obligatorii dacă sunt acordate cu ocazia Paștelui, Crăciunului sau a altor sărbători similare altor culte religioase, atât pentru salariați, cât și pentru copiii lor, pe lângă celelalte ocazii, respectiv de Ziua Femeii (8 martie) pentru salariate sau Ziua Copilului (1 iunie) pentru cele oferite copiilor salariaților.
www.avocatnet.ro/articol_611...
Ultima modificare: Joi, 25 Aprilie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare tichete cadou mmarianne mmarianne Buna ziua, Cu ocazia zilei de 20 iulie - societatea noastra sarbatoreste ziua patronului spiritual, ocazie cu care a acordat salariatilor tichete cadou in ... (vezi toată discuția)
Tichete cadou elyss elyss Buna ziua Tichetele cadou oferite salariatilor pentru Paste se impoziteaza? Valoarea este de 150 lei / salariat. Limita de 150 lei neimpozabila este pentru ... (vezi toată discuția)
Tichete cadou vornicuelena vornicuelena Este corect daca se dau tichete cadou la salariati cu ocazia Craciunului in valoare de 150 ron neimpozabil? Pot fi acordate si in suma mai mare cu conditia sa ... (vezi toată discuția)