avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Neplata salariu după demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Neplata salariu după demisie

Bună ziua! Acum aproximativ o luna am demisionat de la vechiul meu loc de munca. Am lucrat acolo timp de 6 luni. La câteva zile după demisie urma ziua de salariu, însă acesta nu mi-a fost plătit. Aveam de primit salariul pe o luna și drepturile bănești cuvenite pentru zilele de concediu neefectuate. La scurt timp firma a întrat în insolventa, când i-am contactat mi s-a transmis ca salariile din luna respectiva au întrat în masa credala, iar pentru plata lor au nevoie de aprobări. Menționez ca au trecut 15 zile de când trebuia sa mi se plătească salariul și eu nu am primit nimic. Ce pot face pentru a-mi primi drepturile bănești cuvenite? Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:39, 26 Aprilie 2024
Daca a intrat in insolventa , nu prea mai aveti ce face .

Luati legatuira cu lichidatorul judiciar al societatii si vedeti ce va spune.

~ final discuție ~