avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 165 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Intrebare executare silita mostenire
Discuție deschisă în Executare silită

Intrebare executare silita mostenire

Buna seara,

Am luat mai multe credite de nevoi personale atat bancare, cat si nebancare fara ipoteca imobiliara, iar din cauza unor probleme personale am ajuns in neplacuta situatie sa scap plata ratelelor de sub control. Momentan, am mai putin de 30 de zile de intarziere, si voi incerca sa gasesc o solutie sa evit sa se ajunga la executarea silita. Intrebarea mea este, daca totusi se va ajunge la acest lucru, daca nu este de ajuns poprirea din venituri (sa zicem ca nu au rabdare sa imparta procentul care poate fi poprit legal) pot sa ma execute altfel? Nu am bunuri mobile de valoare si nici un imobil proprietate personala. Se pot lega de o mostenire ramasa de la tatal meu decedat, nefiind unicul mostenitor (mai au dreptul si mama si 2 frati la aceasta) si pentru care nu s-a facut succesiunea legala?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:31, 27 Aprilie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca afla, pot cere deschiderea succesiunii, in calitate de persoane interesate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de donatie apartament catre minor aadriana aadriana Am o problema cu apartamentul.Am avut un credit de nevoi personale si la un moment dat nu am mai putut plati ratele.Sotul a decedat anul asta si urmeaza sa fac ... (vezi toată discuția)
Mostenire doru533 doru533 As dori sa stiu daca o data obtinut certificatul de mostenitor acesta devine automat si titlu de proprietate?Poate fi folosit la angajarea unei garantii ... (vezi toată discuția)
Executare silita vishu vishu Buna ziua, Pentru un credit de nevoie personale contractat in 2021 de aproximativ 103000 lei, din care au mai ramas aproximativ in jur de 85000 de lei (ratele ... (vezi toată discuția)