avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Amiabila de la Kruk
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Amiabila de la Kruk

Am primit de la Kruk o informare amiabila pt o datorie de 2950 ron si scrie asa:
"Datoria d-voastra provine din contractul cu ERB Retail Services IFN SA, din 2005-02-18 si este administrata de KRUK Romanaia SRL, imputernicita de Invest Capital Ltd. creditorul dumneavoastra actual, pana la achitarea datoriei."
Am cumparat un calculator in 2005, am platit lunar si alteori in avans pe 2 luni si credeam ca am terminat ratele. Dupa cativa ani m-au sunat ca sunt dator, pt ca platile mele anticipate se treceau la coada creditului, deci pe fiecare luna platita anticipat, am fost de fapt restant.
Ce e de facut?
Multumesc anticipat :) pt raspuns.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:31, 26 Aprilie 2024
Deocamdată ignorați, daca va treziți în executare silita, depuneti urgent contestatie la executare. Motive aveti ca ati și platit si ca pt orice ati datora, a intervenit prescriptia.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Amiabila e o păcăleală dacă aveau o șansă va dădeau direct în judecata.Daca plătiți și un singur leu o sa fiți bun de plata pt întreaga suma asa ca vedeți va liniștit de viata..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare kruk Cristinaflorentinacojocaru Cristinaflorentinacojocaru zilele trecute sora mea a primit o instiintare de la Kruk ca ar avea de inapoiat o suma de 1288.98 ron in urma unui credit luat cu peste 5 ani in urma,acum ERB ... (vezi toată discuția)
Executare silita arma arma am primit un ordin de executare silita in urma unui card de credit s.c erb retail services ifn s.a, eu intradevar mai aveam de platit cateva rate la un ... (vezi toată discuția)
Lnstiintare de executare silita de la firma recuperari creante pentru credit din 2004 marianastamate marianastamate Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. In 17.12.2004 am achizitionat 2 telefoane mobile de la Altex cu ajutorul unui card de credit acordat de ... (vezi toată discuția)