avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum aflu daca s-a facut intabularea unei case ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum aflu daca s-a facut intabularea unei case construita in anul ...

Cum aflu daca s-a facut intabularea unei case construita in anul 2000 ? Avem acte de proprietate si platim impozit la primarie! Dar nu mai stiu daca avem intabulare facuta ! Mentionez ca imi este necesar pentru a face act de donatie catre fiica mea!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:05, 27 Aprilie 2024
Cautati in acte daca nu mai stiti ce ati facut cu intabularea casei. Sau mergeti la un avocat, dar sincer, ar trebui sa gasiti in acte.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va adresați Biroului de Carte Funciara a localității unde se află imobilul și solicitați un extras de carte funciara pentru informare.
Dacă aveți intabulare, vi-l dă.
Dacă nu, nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezmembrare pe orizontala pompagiu pompagiu Care ar fi pasii legali pentru separarea pe orizontala a unui imobil,in speta parterul unei vile +curtea din fata afernta, dezmembrat din vila P+1+M ? (vezi toată discuția)
Cum obtin extras carte funciara daca nu sunt proprietarul imobilului? ContSters83008 ContSters83008 Cum pot scoate un extras carte funciara in cazul in care nu sunt proprietarul imobilului? (vezi toată discuția)
Acte casa pierdute Daniela005 Daniela005 Socrii mei au pierdut actele casei,ce pasi trebuie urmati pentru refacerea tuturor actelor,de unde trebuie inceput?? Multumesc anticipat (vezi toată discuția)