avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum procedez ca adult dacă vreau ca tatăl meu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum procedez ca adult dacă vreau ca tatăl meu biologic să ...

Cum procedez ca adult dacă vreau ca tatăl meu biologic să mă recunoască, având în vedere că deja mi-a semnat altcineva certificatul de naștere?

Ca să dau mai multe detalii, m-am nascut în urma unei aventuri de-ale maica-mii cu tatal meu(biologic), tatal lui frate-meu a semnat certificatul de naștere și mi-au asuns ani de zile adevarul(nici acum nu recunosc haha), eu stau cu tatăl meu biologic de peste 20 de ani, am vorbit cu el despre asta, se știe sigur. Acum as vrea să ii fiu fiica si legal, să-mi schimb numele de familie, tot ce trebuie. Cum ar trebui să procedez?
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
Copildinflori12, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 20:36, 27 Aprilie 2024
deschideti actiune in justitie. angajati avocat specializat si analizati dovezile si strategia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model contestare recunoastere sergiunic sergiunic Minor nascut in strainatate [din flori] recunoscut la nastere de tatal biologic apoi parasit si ramas cu mama care nu poate sa vina cu el in tara dorim un ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! domnule avocat dacă tatăl meu biologic nu ma recunoscut ... SLUMINITA SLUMINITA Bună ziua! Domnule avocat dacă tatăl meu biologic nu ma recunoscut dar sunt fiica lui și el între timp a murit și a rămas o garsonieră ... (vezi toată discuția)
Copil rel. extraconjugala Laurentia409 Laurentia409 Buna ziua Sora mea a fost maritata cu un barbat si a avut 5 copii, dupa care a avut o relatie extraconjugala timp de 10 ani. Din relatia extraconjugala s-a ... (vezi toată discuția)