avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! În urmă cu aproximativ 6 luni am semnat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! În urmă cu aproximativ 6 luni am semnat un contract ...

Bună ziua! În urmă cu aproximativ 6 luni am semnat un contract de vizionare în vederea cumpărării unei case. Am văzut 2 proprietăți, dar După aceea am renunțat la achiziție. De curând am început căutările și am ajuns la una din proprietățile vizionate cu agenția în urmă cu 6 luni. Menționez ca nu am primit un exemplar al contractului. În cele din urmă ne am hotărât să cumpărăm acea proprietate. Știind ca am semnat acel contract cu agenția, am contactat o și am anunțat despre intenția noastră. Ne am înțeles să plătesc doar 1% comision în loc de 2%. Am primit o copie a contractului și factura de 1%.. Atunci am văzut ca în contract era menționat ca, comisionul nu se negociază. Întrebarea mea este, ca după eu ce plătesc cei 1% este posibil să mi ceară și diferența?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 19:43, 7 Mai 2024
Buna ziua, posibil este orice. Daca este si legal, puteti stii numai din analiza clauzelor contractuale. Faceti un act aditional mai bine si modificati comisionul la 1% inainte de plata si achizitie ca sa fiti acoperit.

~ final discuție ~