avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am 57 de ani și 17 ani vechime...3 copii si sufar de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am 57 de ani și 17 ani vechime...3 copii si sufar de diabet ...

Am 57 de ani și 17 ani vechime...3 copii si sufar de diabet tip 2..și astm bronsic.Va rog sa mi spuneti pt ce pensie să aplic.Multumesc frumos pt un eventual raspuns!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:57, 30 Aprilie 2024
Doar pentru pensie de inval;iditate daca veti fi incadrata intr-un grad de invaliditate.
Detalii, aici:
[ link extern ]
[ link extern ]
Buna ziua,
Cel mai simplu ar fi sa va adresati Casei de pensii de care apartineti cu o solicitare scrisa la care atasati Cartea de munca si copia acesteia alaturi de alte adeverinte de vechime dobandite pana in prezent. Acestia va vor transmite care este data la care puteti sa va depuneti dosarul de pensionare anticipata. Daca data depunerii dosarului de pensie anticipata este prea indepartata, puteti opta pentru pensia medicala daca indepliniti conditiile speciale ale acesteia si daca din bolile pe care le aveti si din istoricul medical reiese ca nu mai puteti lucra.
Zi frumoasa!
Cu stagiul de cotizare pe care il are, doar pensie de invaliditate.
Pensie de limita de varsta la cel putin 63 ani.
Nu stim luna si anul nasterii.
Daca se va modifica legea 360/2023, va exista posibilitatea de pensie de limita de varsta cu reducerea varstei standard cu 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma numesc casandra, sunt nascuta pae 15 aprilie 1061 am vechime ... dragusc dragusc Ma numesc Casandra, sunt nascuta pae 15 aprilie 1061 am vechime circa 2 ani .am nascut 3 copii si sunt DEPENDENTA DE INSULINA (diabet) pot beneficia de vreo ... (vezi toată discuția)
Pensionare pe caz de boala fara loc de munca de 4 ani vasilemirea vasilemirea Buna seara.Tatal meu are 57 de ani si si-a pierdut locul de munca in urma cu 4 ani(s-a inchis fabrica).Recent a fost diagnosticat cu hepatita tip ... (vezi toată discuția)
Pensie boala doichitahorescu doichitahorescu Sotul meu are 63 de ani si este bolnav de diabet dependent de insulina, inca este in concediu medical urmare a unui TBC. Doresc sa stiu daca se pensineaza de ... (vezi toată discuția)