avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am avut autorizația de consolidare,extindere și ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am avut autorizația de consolidare,extindere și supraînălțare ...

Am avut autorizația de consolidare,extindere și supraînălțare dar în timpul lucrărilor de demolare un perete care trebuia să rămână în picioare a căzut..casa fiind din 1936..... bineînțeles imediat au apărut cei de la disciplina in construcții și mi-au dat amendă și oprirea lucrărilor cu intrare în legalitate.....am contestat în instanță... dacă câștig procesul pot continua lucrările din punctul în care au rămas ?..... autorizația a expirat

Alte discuții în legătură

Este voie sa se schimbe destinatia acoperisului in mansarda fara autorizatie de constructie? SuperMAN SuperMAN Parintii mei au construit un garaj cu acoperis inalt care ulterior l-au transformat in mansarda dar fara sa modifice structura de rezistenta a garajului si ... (vezi toată discuția)
Disciplina in constructii dosar penal proastasatului proastasatului Buna ziua, Am reusit dupa 20 de ani in instante sa recuperez casa bunicilor si sa evacuez chiriasii. La scurt timp dupa asta, a fost nevoie sa repar ... (vezi toată discuția)
Demolare perete comun Jojolita Jojolita Buna seara, mama mea se confruntă cu o problemă si va solicit ajutorul în cazul în care aveți cunoștință de asemenea situatie. Casa ei construită ... (vezi toată discuția)