avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum INCADRARE MIJLOC FIX.
Discuție deschisă în

INCADRARE MIJLOC FIX.

Bună ziua,

Am o întrebare cu privire la încadrarea unui mijloc fix, poate cineva să știe răspunsul. Este vorba despre un "Turn de luminat" în valoare de 4500 de euro, care nu rămâne într-un singur șantier, ci este mutat în funcție de locul lucrărilor. Am căutat în catalogul mijloacelor fixe, dar nu sunt sigur pe ce cod să-l introduc. Codul care pare potrivit este "2.1.16.6." - "Alte mașini, utilaje și instalații neregăsite în cadrul clasei 2.1.16.", dar nu aș folosi acest cod deoarece presupune o perioadă minimă de imobilizare de 12 ani.
Ultima modificare: Marți, 30 Aprilie 2024
Nechifor Alin (parapet), utilizator

Alte discuții în legătură

Medic de familie- cheltuieli deductibile (cum?) m2008 m2008 Sunt medic de familie (profesie liberala) si am un cabinet medical individual. Imi conduc contabilitatea (in partida simpla) singura! Am cateva probleme: 1. ... (vezi toată discuția)
Mijloc fix iuli-ana iuli-ana Buna ziua, Unde pot incadra o masina pentru spalat pardoseli ca durata de amortizare in catalogul de mijloace fixe. Studiez problema de 2 zile si nu reusesc ... (vezi toată discuția)
Clasificare mijloc fix tatiana1 tatiana1 Am achizitionat un sonar necesar masuratorilor batimetrice si caut de o ora in catalogul privind clasificarea si duratele normale de functionare a mijloacelor ... (vezi toată discuția)